کدام نوع پروتز سینه بهتر است؟

جراحی پروتز سینه  که معادل انگلیسی آن Breast Augmentation است یکی از محبوب ترین انواع جراحی ها می باشد. داشتن سینه های خوش فرم یکی از عناصر زیبایی در زنان محسوب می شود که اهمیت بسیاری برای خودشان دارد. در عین حالی که بسیاری از ها به کوچک کردن سینه ها (ماموپلاستی) و یا لیفت سینه ها فکر می کنند، از طرفی بسیاری هستند که از داشتن سینه های کوچک راضی نیستند و دوست دارند سینه های بزرگ تر و خوش فرم تری داشته باشند. در این حالت، این افراد به قرار دادن پروتز در سینه ها فکر میکنند. جراحی پروتز سینه مزایای بسیار بیشتری نسبت به تزریق چربی به سینه ها دارد که در ادامه شما را به نوع پروتز سینه های مختلف آشنا خواهیم کرد.

پروتز سینه چیست؟

پروتز در واقع یک بافت مصنوعی از جنس های مختلف است که طی یک جراحی در داخل سینه ها قرار می گیرد تا به آن ها فرمی مناسب بدهند و باعث افزایش سایز بشوند. این افزایش سایز و تغییر فرم می توان دلخواه باشد اما بهتر است درباره سایزی که قرار است انتخاب کنید حتما با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است سینه های طبیعی شما قرینه نباشند و می توان این عدم فرینگی را با کمک پروتز سینه اصلاح کرد. توجه داشته باشید پروتز سینه، افتادگی پوست و بافت سینه هارا اصلاح نمیکند و برای این منظور، باید لیفت سینه انجام شود. انجام پروتز سینه همراه با لیفت سینه قابل انجام است.

مزایای انجام پروتز سینه

  • سفت شدن سینه ها
  • بهبود عدم تقارن طبیعی سینه ها
  • افزایش حجم
  • عدم ایجاد مشکلاتی مثل گوله شدن چربی های ناحیه
  • در چه شرایطی می توان پروتز سینه انجام داد؟

    اگر شرایط زیر را دارید انجام دادن پروتز سینه می تواند برای شما گزینه مناسبی باشد.

    • سینه ها قرینه نیستند.
    • اندازه ی سینه های شما بر روی اعتماد به نفس شما تاثیر منفی گذاشته است.
    • رشد های سینه های شما متوقف شده است.
    • از نظر جسمی سالم هستید.
    • باردار نیستید و یا تا سال آینده قصد بارداری ندارید.
    • از نتیجه جراحی انتظارات منطقی دارید.

    فراموش نکنید انتخاب یک جراح خوب و یک مارک پروتز سینه خوب، می تواند نتیج عالی باری شما رقم بزند پس در انتخاب هر دو دقت کنید.

    انواع پروتز های سینه

    در ادامه انواع پروتز های سینه که در دسترس هستند را برای شما نام می بریم.

    ایمپلنت های سالینی

    این نوع پروتز سینه از جنس سالین از آب نمک استریل شده پر شده اند. اگر دیواره ی این ایمپلنت ها نشت کند، کل پروتز تخریب شده و سالین (آب نمک استریل) موجود در آن، از طریق بدن جذب شده و سپس از بدن دفع می شود. این پروتز ها، مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا هستند که برای خانم های ۱۸ سال و بزرگتر استفاده شوند. این ایمپلنت ها استحکام و احساس خوبی ایجاد می کنند.

    ایمپلنت های سالینی ساختار یافته

    این پروتز ها شباهت زیادی به پروتز های سینه سالینی معمولی دارند اما تفاوت آن ها در این است که یک ساختار داخلی دارد که هدف آن ایجاد حس طبیعی تر است.

    ایمپلنت های سیلیکونی

    این نوع پروتز سینه با ژل سیلیکون پر شده اند. این ژل حس بسیار طبیعی تقریبا شبیه بافت خود سینه دارد. اگر این ایمپلنت نشت داسته باشد، ژل داخل خود بافت ایمپلنت باقی می ماند یا ممکن است وارد بخش دیگری از ایمپلنت شود. یک ایمپلنت سیلیکونی نشت کرده، به طور کامل تخریب نمی شود. اگر شما این نوع از ایمپلنت ها را انتخاب کرده اید، لازم است به طور منظم و در فواصل زمانی مشخص، برای معاینه به پزشک خود مراجعه کنید تا از سالم بودن پروتز های خود مطمئن شوید. با کمک اولتراسوند و ام آر آی می توان پروتز ها را بررسی کرد.

    این پروتز ها توسط FDA برای استفاده در خانم های ۲۲ ساله و بزرگتر تایید شده اند.

    ایمپلنت های گامی بر

    ایمپلنت های گامی بر که به آن ها form-stable implants هم گفته می شوند شکل خود را حتی در صورت پاره شدن پوسته ایمپلنت هم حفظ می کنند. جنس ژل های سیلیکونی در این پروتز ها غلیظ تر از ژل های معمولی سیلیکونی و البته سفت تر از دیگر پروتز های سیلیکونی است. این پروتز ها حجم بیشتری در ناحیه ی پایینی دارند که به سمت بالا حجم کمتر می شود. اگر این ایمپلنت ها بچرخند، تصویری مناسبی ایجاد نمی کنند و نیاز به یک عمل دیگر باری درست کردن محل قرارگیری دارند.

    برای قرار دادن این ایمپلنت ها به برش های طولانی تری نیاز است.

    ایمپلنت های گرد

    این نوع پروتز سینه نسبت به دیگر پروتز ها باعث می شوند سینه ها پر تر به نظر برسند. این پروتز چون اشکال یکسانی دارند پس نگرانی برای احتمال چرخش آن ها وجود ندارد.

    ایمپلنت های صاف

    این پروتز ها بسیار صاف و نرم تر هستند. آن ها در بدن به طور طبیعی با پوسته خود حرکت می کند که حالت بسیار طبیعی تری دارد. البته ممکن است برخی حرکت ها و جابجایی هایی در زیر پوست قابل دید باشد.

    ایمپلنت های دارای بافت TExtured

    این ایمپلنت ها بافت اسکار ایجاد می کنند که به ایمپلنت می چسبد. همین امر حرکت ایمپلنت را سخت تر می کند. البته به دلیل موارد BIA-ALCL مشاهده شده استفاده از این ایمپلنت ها توصیه نمی شود.

    برای مشاهده نمونه کار های جراحی زیبایی پیج پرایوت ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

    برای حفاظت از حریم شخصی بیماران، پیج پرایوت می باشد.

    دکتر محمدرضا مقدم نیا

    فوق تخصص جراحی پلاستیک

    بر روی این عکس کلیک کنید.

    به خاطر داشته باشید؛

    این که شما چه ایمپلنتی را انتخاب می کنید بستگی به خودتان، شکل سینه های شما و توصیه ی پزشکتان و البته هزینه ی این ایمپلنت ها دارد اما فارق از این مائل شما باید برای بررسی سلامت پروتز های خود حتما به جراح تان مراجعه کنید.

    منبع:

    https://www.plasticsurgery.org/cosmetic-procedures/breast-augmentation/implants

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مطالب مرتبط